ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε, πριν κατασκευάσουμε τον εξοπλισμό του καταστήματός, να δείξουμε στον πελάτη την τελική του μορφή: Από την καταγραφή όλων των απαιτούμενων πληροφοριών και επιθυμιών του πελάτη, την ακριβή επιμέτρηση του χώρου ως την αποτύπωσή, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό πολλαπλών εναλλακτικών λύσεων προς επιλογή και την τρισδιάστατη απεικόνιση.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αντλώντας γνώση από την πολυετή εμπειρία στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων, λαμβάνοντας υπόψη και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς, παρέχουμε στους πελάτες μας πληροφορίες και προτάσεις για την εμπορική αξία της περιοχής, τη θέση του καταστήματος, την καταλληλότητα του σημείου πώλησης για την περιοχή και την τοπική αγορά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο εξοπλισμός κατασκευάζεται σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τις επιθυμίες του πελάτη (custom made), ώστε να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε επαγγελματία, την ιδιοσυγκρασία, το γούστο του αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και της τοποθεσίας. Με μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου, γυαλιού, ξύλου, μαρμάρων και πετρωμάτων τελευταίας τεχνολογίας καθώς και καταρτισμένους και εξειδικευμένους τεχνίτες σε κάθε τομέα της παραγωγής, με ελέγχους και δοκιμές των υλικών και των προϊόντων σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας την κατασκευαστική τελειότητα και ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων, είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για άμεση τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού μας, με συνείδηση, τεχνογνωσία και συνέπεια. Η μεταπωλητική εξυπηρέτηση σε βάθος χρόνου, πάγια πολιτική της εταιρίας μας από την ίδρυσή της ως και σήμερα, θεμελίωσε δεσμούς εμπιστοσύνης και εκτίμησης με κάθε μας πελάτη.